90's MegaParty

Zaterdag 9 juni

90's MegaParty

90's hits knallen op de Markt in Geleen!

Ieder jaar in juni presenteren we een dik 90's feest op de markt in Geleen. Dan verandert het overdekte marktplein in een oase van 90's geluid, lasers, vlammen en alleen maar topartiesten uit de jaren 90' (en soms met een knipoog naar de zeroes).

Bestel snel jouw Early Bird tickets nu het nog kan,
want ook dit jaar hebben we een rete-strakke line-up klaar staan.

Bestel tickets

Onze host Henry Kicken leidt je probleemloos door alle muziekstijlen uit de 90's aangevuld met geweldige acts en toonaangevende DJ's uit de 90's. Al meer dan 5 jaar ontvangen we een geweldig feestende massa in ons doorgaans uitverkochte paviljoen. 


Line Up


Video

Algemene info

De MP Feesten worden voor de 12e keer georganiseerd op 8,9 en 10 juni 2018. Alle festiviteiten vinden plaats in het grote Rabobankpaviljoen op de Markt te Geleen.

Brand Bierbrouwerij
In Sittard-Geleen
Rabobank
MediaKracht
Pinkpop

Sponsoren

Géén MP Feesten zonder sponsoren! De MP Feesten 2018 worden mogelijk gemaakt door bovenstaande sponsoren. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer info
Tickets

Tickets

De kaartverkoop voor de MP Fissa en de 90's MegaParty 2018 is gestart! Ben jij een vroege vogel? Bestel dan alvast je ticket voor een voordelig tarief (tm 31 maart) . Een tapaskaart en een (sta) tafel reserveren voor Fiësta Mayor kan ook binnenkort!

Bestel tickets
Timetable

Timetable

Benieuwd naar alle activiteiten op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het MP Feestweekend? De precieze timetable zal later hier bekend worden gemaakt.

Reserveren

Reserveer een tafel

“Waereldsjtad Culinair” staat dit jaar in het teken van Fiesta Mayor. Binnenkort kun je al een tapaskaart bestellen en een sta-tafel of tafel reserveren. Spoedig meer info hierover.