90's MegaParty

Zaterdag 9 juni

90's MegaParty

90's hits knallen op de Markt in Geleen!

Hallo gabber/alto/partypeople!!!

Zaterdag 9 juni is het weer zover: de gezelligste 90s Party van het universum tijdens de MP Feesten in Geleen!!!! . Dan verandert het overdekte marktplein in een oase van 90's geluid, lasers, vlammen en alleen maar topartiesten uit de jaren 90. Ook dit jaar staat de 90’s MegaParty bol van helden uit de jaren 90’. Niemand minder dan Charly Lownoise, Jody Bernal, The Sunclub en ons Resident DJ Team aangevoerd door DJ Kicken begeleiden je vanaf 19 uur door een avond vol muzikale herinneringen.

Bestel alvast oppas, poets de Air Max, haal de Australian uit de kast en luister weer eens wat lekkere 90’s nummers op jouw discman.

Ticket & voorverkoopinfo:

Voorverkoop info:

 


Line Up


Video

Algemene info

De MP Feesten worden voor de 12e keer georganiseerd op 8,9 en 10 juni 2018. Alle festiviteiten vinden plaats in het grote Rabobankpaviljoen met mooi buitenterras op de Markt te Geleen.

Brand Bierbrouwerij
In Sittard-Geleen
Rabobank
MediaKracht
Pinkpop

Sponsoren

Géén MP Feesten zonder sponsoren! De MP Feesten 2018 worden mogelijk gemaakt door bovenstaande sponsoren. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer info
Tickets

Tickets

Alle info over de kaartverkoop van MP Fissa, MP 90's MegaParty en MP Fiesta Mayor!

Bestel tickets
Timetable

Timetable

Benieuwd naar alle activiteiten op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het MP Feestweekend? De precieze timetable zal later hier bekend worden gemaakt.

Reserveren

Reserveer een tafel voor 6 personen

“Waereldsjtad Culinair” staat dit jaar in het teken van Fiesta Mayor. Je kunt al een tapaskaart bestellen en een sta-tafel of zittafel reserveren.