Fiesta Mayor

Zondag 10 juni

Fiesta Mayor

Viva Espagna

In een Spaanse ambiance kun je genieten van de meest verrukkelijke tapas-gerechten.  
Het Live-Cooking team van de MP Feesten presenteert u tapas, typische Spaanse Paella (bereid in een megagrote Paellapan), gegrilde sardines (Espetos) en uiteraard ook de Ibérico- en Bellotahammen omlijst met typische Spaanse wijnarrangementen.

Reserveren voor een stehtisch, Bourgondische tafel of zitplaatsen aan de typische tapasbar? Alles is mogelijk!

Verwacht je het “Spaans benauwd” te krijgen in het paviljoen?
No problemo: dit jaar maken wij voor het eerst een groot buitenterras.

Met een exclusief Spaans podiumprogramma en een echte rodeo kun je aan de vooravond van de zomervakantie al in een Mediterrane sfeer komen.

Binnenkort presenteren wij ons programma en zijn tapaskaarten met plaatsreservering te bestellen.


Line Up


Culinaire Spaanse Tapas

Fiesta Mayor
Fiesta Mayor
Fiesta Mayor
Fiesta Mayor
Fiesta Mayor
Fiesta Mayor

Algemene info

De MP Feesten worden voor de 12e keer georganiseerd op 8,9 en 10 juni 2018. Alle festiviteiten vinden plaats in het grote Rabobankpaviljoen op de Markt te Geleen.

Brand Bierbrouwerij
In Sittard-Geleen
Rabobank
MediaKracht
Pinkpop

Sponsoren

Géén MP Feesten zonder sponsoren! De MP Feesten 2018 worden mogelijk gemaakt door bovenstaande sponsoren. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer info
Tickets

Tickets

De kaartverkoop voor de MP Fissa en de 90's MegaParty 2018 is gestart! Ben jij een vroege vogel? Bestel dan alvast je ticket voor een voordelig tarief (tm 31 maart) . Een tapaskaart en een (sta) tafel reserveren voor Fiësta Mayor kan ook binnenkort!

Bestel tickets
Timetable

Timetable

Benieuwd naar alle activiteiten op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het MP Feestweekend? De precieze timetable zal later hier bekend worden gemaakt.

Reserveren

Reserveer een tafel

“Waereldsjtad Culinair” staat dit jaar in het teken van Fiesta Mayor. Binnenkort kun je al een tapaskaart bestellen en een sta-tafel of tafel reserveren. Spoedig meer info hierover.