MP Fissa

Vrijdag 8 juni

MP Fissa

De FISSA is aan!

Na afgelopen zomer onder andere Boef en StukTV on stage te hebben gehad, pakken we nog ff lekker door! En hoe!?!?
De early bird kaarten zijn vanaf nu tot en met 31 maart te koop. Maak hier gebruik van, voordat ze weg zijn!
Hierna gaat de prijs voor een kaart omhoog! Check onze ticket-pagina voor meer info.

Vorig jaar MP Fissa gemist? Pech gehad…
Dit jaar MP Fissa missen? Geen optie!!

Bestel tickets

We gaan op vrijdag 8 juni weer helemaal loessoe op de markt van Geleen.
Dit jaar met een nog dikkere line-up als ooit tevoren:


Line Up


VideoBuro Pinkpop

Samenwerking met Buro Pinkpop

Buro Pinkpop neemt de programmering van MP Fissa voor haar rekening. De MP Feesten zijn blij met de inbreng van expertise door Buro Pinkpop en gaat ervan uit dat er een basis is gelegd voor een structurele samenwerking. Ook Buro Pinkpop omarmt het sympathieke project MP Fissa speciaal voor deze jonge doelgroep.Nix 18

MP Fissa is geheel alcoholvrij

Bij MP Fissa wordt géén alcohol geschonken! Wel worden er naast frisdrank diverse 'sexy" 0% drankjes en cocktails aangeboden.


Algemene info

De MP Feesten worden voor de 12e keer georganiseerd op 8,9 en 10 juni 2018. Alle festiviteiten vinden plaats in het grote Rabobankpaviljoen op de Markt te Geleen.

Brand Bierbrouwerij
In Sittard-Geleen
Rabobank
MediaKracht
Pinkpop

Sponsoren

Géén MP Feesten zonder sponsoren! De MP Feesten 2018 worden mogelijk gemaakt door bovenstaande sponsoren. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer info
Tickets

Tickets

De kaartverkoop voor de MP Fissa en de 90's MegaParty 2018 is gestart! Ben jij een vroege vogel? Bestel dan alvast je ticket voor een voordelig tarief (tm 31 maart) . Een tapaskaart en een (sta) tafel reserveren voor Fiësta Mayor kan ook binnenkort!

Bestel tickets
Timetable

Timetable

Benieuwd naar alle activiteiten op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het MP Feestweekend? De precieze timetable zal later hier bekend worden gemaakt.

Reserveren

Reserveer een tafel

“Waereldsjtad Culinair” staat dit jaar in het teken van Fiesta Mayor. Binnenkort kun je al een tapaskaart bestellen en een sta-tafel of tafel reserveren. Spoedig meer info hierover.